Indesto | interior design store -
Bellen, Smsen of Appen
+(31) 6 16 11 74 63
Dagelijks bereikbaar
09.00 - 20.00 uur
Email
info@indesto.nl

Waarom Indesto

Home » Waarom Indesto

Deskundig interieuradvies
Professioneel meetservice
Bezorgen van uw producten
Vakkundig montage

WAAROM INDESTO


Bij INDESTO ontdekt u dat service en kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Omdat wij kunnen besparen op dure kosten zoals een showroom en vast personeel laten wij dit ook merken aan onze prijzen. Al onze producten worden OP MAAT gemaakt en binnen 2 tot 14 dagen geleverd!

Bij het aanschaffen van raambekleding hebben wij opgemerkt dat onze klanten het zeer aangenaam vinden als zij onze producten kunnen bezichtigen in hun eigen vertrouwde omgeving. Onze adviseur komt met stalen bij u thuis en voorziet u van de nodige advies. Ter plekke worden natuurlijk uw ramen opgemeten en wordt er ook gekeken naar de mogelijkheden in uw keuze.

Wij hanteren bij een bezoek aan uw huis GEEN voorrijkosten en bieden u een uitsluitend vrijblijvende offerte aan. Om dit dus nog duidelijker aan te geven;

U BETAALD NIETS ALS U NIETS AANSCHAFT! Geen verborgen kosten zoals heel vaak achteraf kenbaar wordt gemaakt!

Hierbij een opsomming van onze service; 

* GRATIS deskundig interieuradvies
* GRATIS professioneel meetservice

Alle raamdecoratie 100% OP MAAT!

* GRATIS bezorgen van uw producten
* GRATIS vakkundig montage

Om de bovenstaande service goed te kunnen bieden maken wij gebruik van onze ervaring die wij sinds 2010 opbouwen. In 2012 hebben wij INDESTO | interior design store opgericht met als doel te bewijzen dat service en kwaliteit bij producten op maat haalbaar is voor bouwmarktprijzen!